Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsviering bij Samana-Blankenberge op onze vaste stek in de CM, Weststraat 88. Om het jaar goed in te zetten vangen we de middag aan met een lekker glaasje vergezeld van een smakelijk hapje.

Daarna mogen wij genieten van een muzikaal theatergebeuren door mevr. Leen Persijn. Zij brengt het programma “Springlevend”. Leen Persijn breekt een lans voor het “springlevend” houden van mens, dier en natuur. Ze gaat op zoek naar haar eigen energiebronnen en hoe die aan te boren. Met een knipoog wil ze het spook van de nakende ouderdom een hak zetten en weigert categoriek te verzeilen in sleur en gezeur. Echt een aanrader dus!!

Leen Persijn in volle actie en ‘Springlevend’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *