Filmnamiddag

Jaarlijkse Samana-filmnamiddag

Beste gemeenschapsleden,

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de jaarlijkse Samana-filmnamiddag met de legendarische pannenkoekenbak! Dit jaar staat er een bijzondere film op het programma: ‘A man called Otto’, een hartverwarmend verhaal over een knorrige oudere man en zijn onverwachte vriendschap met zijn jongere buurvrouw. Deze film neemt ons mee door een mix van fijne en droevige momenten, maar de indrukwekkende finale spreekt boekdelen: er zijn voor elkaar, wat er ook mag gebeurd zijn in ons leven. Een boodschap die we allemaal ter harte kunnen nemen. We hopen jullie allemaal te zien op deze speciale middag, waar we samen kunnen genieten van de film en elkaars gezelschap.

We komen hiervoor samen in zaal Rerum Novarum (CM) in de Weststraat 88 in Blankenberge

De namiddag wordt zoals reeds gezegd afgesloten met een heerlijk pannenkoekenvieruurtje met onze legendarische suikerbotermengeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *