De lente in met Vivaldi

Op deze fijne namiddag presenteert Samana-Blankenberge een bijzondere muzikale lezing, met niemand minder dan musicoloog Dhr. Ignace Thevelein. Onze geëerde expert, Dhr. Thevelein, neemt ons mee op een boeiende tocht door Antonio Vivaldi’s beroemde ‘Vier Jaargetijden’. Hij zal zijn diepgaande inzichten delen en ons verrijken met talrijke muzikale fragmenten uit dit weergaloze meesterwerk.

Dit evenement belooft een afwisselende ervaring te worden, ver weg van het alledaagse. Samana blijft onvermoeibaar nieuwe paden verkennen en interessante uitdagingen aangaan. Verheug u op een namiddag vol verrijkende muzikale educatie en laat u verrassen door de wereld van klassieke muziek op een manier die u nog niet eerder ervaren heeft.

Aan het slot van de middag is er uiteraard ons gekende Samana-Vieruurtje.

Allen van harte welkom 9 maart om 14.00 uur in CM-Blankenberge, Weststraat 88

Schrijf nu in via onderstaand inschrijvingsformulier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *